concurs-participació

concurs-participació
clicar banner per a més informació
________________________________________________________________________________

'VOLS LLEGIR?' - ESPECIAL CONCENTRAT ENTREVISTES

PODCAST 'VOLS LLEGIR?' ESPECIAL CONCENTRAT ENTREVISTES

PODCAST 'VOLS LLEGIR?' ESPECIAL CONCENTRAT ENTREVISTES AMB MARGARIDA ARITZETA, MARCIAL FDEZ., COIA VALLS I JOSEP MARIA VALLÈS... Edició especial del programa de llibres de Ràdio Nova, 'Vols llegir?', que inclou 4 entrevistes a escriptors/es amb les seves noves propostes de lectura. Margarida Aritzeta amb 'L'amant Xinès' (Llibres del delicte), l'igualadí Marcial Fernandez amb 'El matelí vermell' (autoedició), Coia Valls amb 'Amor prohibit' (Ediciones B) i Josep Maria Vallès amb 'Polítics a la carta' (Viena Edicions). Emissió corresponent a l'edició 20, temporada 10, dilluns 16.03.2015. Editor: Josep Maria Solé.
________________________________________________________________________________

diumenge, 14 juny de 2009

LECTURES FRESQUES PER PASSAR MILLOR LA CALOR
CAUTIVA EN ARABIA de Cristina Morató
A les pàgines d'aquest llibre viurem d'aprop una llunyana història d'una espía i aventurera a l'Orient Pròxim. La periodista i escriptora Cristina Morató, autora de CAUTIVA EN ARABIA, confessa que va saber de l'existència d'aquest personatge a través d'un fulletó d'un hotel. En aquest treball literàri, escriu sobre l'apassionant peripècia vital d'aquesta dona, Marga d'Andurain, que va desafiar fronteres i duanes en escenaris com ara El Cairo, París, Damasc o Tànger, des de finals de la Gran Guerra fins als últims anys quaranta. Una vida d'aventura, amors i espíes. Una història apassionant. Ho publica d'editorial Plaza amb un total de 448 pàgines.


THE HOST (LA HUÉSPED) d'Stephanie Meyer
Desprès de l'èxit internacional de la saga "Crepúsculo", Stephanie Meyer posa els peus a la Terra, peró a la Terra desprès d'una invasió alienígena. La Wanderer és una alienígena invasora de cossos i ha arribat a la Terra juntament amb altres «ànimes» per complir amb la seva missió. Però la seva amfitriona, la Melanie Stryder, es resisteix a abandonar el seu cos sense oposar resistència. Dos éssers de dues espècies diferents que comparteixen un mateix cos però, per desgràcia per a elles, també un mateix cor. Amb traducció de Núria Pujols i Valls, i amb un total de 724 pàgines, aquest llibre està predestinat a obtenir el mateix impacte que l'anterior saga d'Stephanie Meyer. Ens ho publica Suma de letras, tant en català com en castellà.


DUMA KEY d'Stephen King
Amb la signatura del mestre de l'horror, afegeix un nou relat terrorífic ambientat en aquest cas en una illa maleida. Aquesta és la història del multimilionari Edgard Femantle que, desprès de perdre la seva dona i un braç, decideix retirar-se a pintar a un illot de Florida per intentar oblidar. Però que havia de ser un espai per relaxar-se es converteix en un malsón. Esgarrifances a dojo amb DUMA KEY d'Stephen King editat per Plaza & Janés.

Josep Maria Solé - "Vols Llegir?" - Ràdio Nova

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes