________________________________________________________________________________

ESCOLTEU PODCAST 'VOLS LLEGIR?', EDICIÓ 23.02.2015

Programa de llibres de Ràdio Nova, 'Vols llegir?', edició 17, temporada 10, dilluns 23.02.2015. Editor: Josep Maria Solé. Continguts: MINUT CERO amb la presentació del blog literari de l'escriptora igualadina Sussana Carpi, 'Reflexions d'una formiga...'. ENTREVISTES: al pintor i escriptor anoienc Marcial Fdez. Subirana autor llibre 'El maletí vermell', i Coia Valls que ens present el seu 5è llibre 'Amor prohibit'. COL.LABORACIÓ: Isabel Casas, llibretera igualadina ens ofereix recomanació setmanal de bons llibres, en aquesta ocasió ens recomana el nou llibre de Sílvia Soler 'Un any i mig?
________________________________________________________________________________

dijous, 3 maig de 2012

ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -167- CAMILLA LÄCKBERG

L'OMBRA DE LA SIRENA de Camilla Läckberg
El 2010, aquest bloc literari us va recomanar la lectura de LA PRINCESA DE GEL, i posteriorment el 2011, EMPREMTES QUE MAI S'ESBORREN. Dos dels títols publicats al nostre país d'una de les autores més destacades de l'escena literària escandinava. Del fred més exhaustiu a la calor més punyent de la novel.la negra. Les novel.les de Camilla Läckberg han assolit el reconeixement de la crítica i de milions de lectors als 55 països on han estat publicades. L'OMBRA DE LA SIRENA és el nou títol que s'afegeix a un conjunt de set lliuraments, protagonitzada per la parella formada per Patrick Heldström i Erica Falck

ARGUMENT
A les fredes aigües de Fjällbacka apareix el cos sense vida d'un home empresonat en un bloc de gel. L'engoixa a l'illa creix quan se sap que un dels amics de la víctima fa temps que rep cartes anònimes amenaçadores. Hi ha algú a Fjällbacka que amaga un odi profund, algú sense escrúpols que ja ha actuat una vegada i que podria tornar a complir les seves amenaces en qualsevol moment. Un cas apassionant ple de perills i girs inesperats, que intentaran resoldre els dos personatges creats per la "dama negra del thriller suec", Camilla Läckberg.

Novetat editorial publicada per Armsterdam, que fins el moment ha publicat cinc de les set obres originals de l'autora sueca. Aquest actual volum disposa d'un total de 488 pàgines.

Article/post 651 - J.M. Solé - Vols llegir? - Ràdio Nova

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes