________________________________________________________________________________

'VOLS LLEGIR?' - ESPECIAL CONCENTRAT ENTREVISTES

PODCAST 'VOLS LLEGIR?' ESPECIAL CONCENTRAT ENTREVISTES

PODCAST 'VOLS LLEGIR?' ESPECIAL CONCENTRAT ENTREVISTES AMB MARGARIDA ARITZETA, MARCIAL FDEZ., COIA VALLS I JOSEP MARIA VALLÈS... Edició especial del programa de llibres de Ràdio Nova, 'Vols llegir?', que inclou 4 entrevistes a escriptors/es amb les seves noves propostes de lectura. Margarida Aritzeta amb 'L'amant Xinès' (Llibres del delicte), l'igualadí Marcial Fernandez amb 'El matelí vermell' (autoedició), Coia Valls amb 'Amor prohibit' (Ediciones B) i Josep Maria Vallès amb 'Polítics a la carta' (Viena Edicions). Emissió corresponent a l'edició 20, temporada 10, dilluns 16.03.2015. Editor: Josep Maria Solé.
________________________________________________________________________________

dimecres, 4 juliol de 2012

ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -180- CRIMS.CAT / MÁRIO ZAMBUJAL

CRÒNICA DELS BONS TRINXERAIRES de Mário Zambujal
És publica el tercer títol de la col.lecció CRIMS.CAT, que té per objectiu oferir-nos un ventall de la millor narrativa de crims de casa nostra i fora de les nostres fronteres. Amb el precedent de LA CUA DE PALLA, una col.lecció que és un referent a casa nostra respecte a la novel.la negra, CRIMS.CAT també vol destacar amb un disseny identificatiu, una tria coherent de títols i un director al capdamunt que controli en tot moment el camí a seguir per fer d'aquesta col.lecció un èxit editorial. Recordem que ja s'han publicat els dos primers títols, a principis d'aquest 2012: HISTÒRIA DE MORT d'Andreu Martín i TORN DE NIT d'Agustí Vehí. 

Ara arriba a les prestatgeries de les llibreries catalanes i també a la xarxa, aquesta CRÒNICA DELS BONS TRINXERAIRES de l'autor portuguès, Màrio Zambujal, una narració protagonitzada per uns malfactors que pretenen aconseguir un important botí. 

En Renato, més conegut com el Pacífic, i la seva banda de malfactors, cometen diferents robatoris a petita escala per la ciutat de Lisboa. En aquesta ocasió, i a petició d'un mafiós italià de Palerm, tots ells s'uneixen per cometre un gran cop: robar vint-i-dues joies d'una prestigiosa col.lecció al museu Calouste Gulbenkian. Un pla arriscat, però perfecte. Només hi ha un inconvenient: l'han de dur a terme persones; i les persones acostumen a embolicar la troca...

Mário Zambujal és un dels escriptors més destacats de la literatura criminal portuguesa. Segons els editors de CRIMS.CAT, aquesta obra està molt ben construïda, amb diàlegs excel.lentment treballats, acció trepidant i un dinamisme creixent que avança -inexorablement- en un desenllaç tant inesperat com original. 

L'editorial ALREVÉS, ubicada a Barcelona, publica la col.lecció CRIMS.CAT

Article/post 695 - J. M. Solé - Vols llegir? - Ràdio Nova


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes